ALL INCLUSIVE Uitje naar Antwerpen

Op 09.04.2016 Bewaar de kalender

Locatie: Haven van Antwerpen Scheldelaan 444, 2030 Antwerpen, België

Geplaatst door: Mechje Gils, van

Categorieën: Uitje

Tags: Antwerpen , Gezellig , MAS

Een  ALL INCLUSIVE  uitje naar Antwerpen

 

Beste V.O.L. – ers,

 

We willen jullie gaarne uitnodigen om deel te nemen aan een uitje naar Antwerpen. Dit gaat plaats vinden op:

 

zaterdag, 9 april 2016.

 

Qua kosten hebben we het deze keer, mede op verzoek van diverse deelnemers, wat anders geregeld. We hebben namelijk de kosten van bus, lunch, bezoek museum en diner INCLUSIEF drinken geregeld. Zie verdere info in deze uitnodiging.

 

We vertrekken om 10.00 uur met de bus vanuit Vlissingen (Boulevard Bankert 156 - achterzijde). Dan gaan we via Middelburg (10.15 uur / parkeerplaats Mortiere nabij ZEP - BCC) en carpool plaats Hoogerheide A58 (+/- 11.00 uur) richting Antwerpen.

 

We verwachten rond 11.45 uur aan te komen bij het Museum aan de Stroom (M.A.S.), Hanzestedenplaats te Antwerpen. Daar gaan we eerst genieten van een lunch met luxe broodjes en koffie of thee.

 

 

 

Vanaf 12.30 uur tot 15.45 uur kunnen jullie het museum uitgebreid bezoeken:

 

 

 

Het MAS is meer dan een museum. Het is een indrukwekkend pakhuis midden in de bruisende wijk, het Eilandje. Een wandelboulevard met metershoge glaspartijen leidt u er 60 meter hoog. Op elke verdieping wacht u een nieuw verhaal over Antwerpen, de stroom, de haven en de wereld. De collectie van 500.000 museumstukken geeft u in vaste en wisselende expo’s een verfrissende kijk op de stad en haar eeuwenlange contacten met de wereld. En helemaal boven, op de 10de verdieping geniet u van een 360 graden panorama over de stad, de haven en de stroom.

 

Rond 15.45 uur vertrekken we van het museum richting de Suikerrui / Groenplaats. Tot 18.00 uur kunnen jullie rondwandelen of op een gezellig terras wat gebruiken (dit is wel voor eigen kosten). Onnodig te vermelden dat België o.a. bekend staat om zijn vele soorten bieren.

 

Om 18.00 uur wordt U dan verwacht in restaurant  De Peerdestal  voor het diner.

Het is een 3-gangen diner (keuze uit 2 voor- en 2 hoofdgerechten en desert) inclusief een glaasje cava bij binnenkomst en onbeperkt huiswijn – bier - water - fris met koffie na.

 

 

 

Om 21.00 uur verwachten we dan weer te beginnen aan de terugreis richting Vlissingen.

 

Wij kunnen U deze dag (busreis Vlissingen v.v., luxe lunch met koffie, bezoek museum MAS en een 3-gangen diner inclusief drinken) aanbieden voor de prijs van:

 

79,00 Euro per persoon

 

U kunt zich aanmelden door dit bedrag per deelnemende persoon over te maken op bankrekening nr.: NL21 RABO 0349 3105 48 t.n.v. Penningmeester VOL.

Gelieve de namen van de deelnemers te vermelden in het gedeelte “mededeling”.

Sluitingsdatum aanmelden: 2 april 2016.

 

·         ROLSTOELEN: alle 3 de gelegenheden zijn bereikbaar met rolstoelen. Het museum heeft een lift tot en met de 9e verdieping. Dit wel gaarne melden aan ons ( poseidon@zeevaartschoolvlissingen.nl )

·         Over eventuele wijzigingen en/of aanvullingen op dit programma wordt U via onze mailing geïnformeerd  (zorg dus dat uw email adres in ons bestand correct is) en/of tijdens de soos in ’t Vooronder te Vlissingen.

·         Lunchcafe Storm:  https://www.facebook.com/CafeStorm

·         Museum MAS:  http://www.mas.be/nl

·         Restaurant De Peerdestal  http://depeerdestal.be/

·         Niet genoemde drankjes zijn voor EIGEN rekening.

·         Gaarne vernemen we of er mensen zijn, die vegetarisch wensen te eten of ergens allergisch voor zijn. U kunt dit mailen naar: poseidon@zeevaartschoolvlissingen.nl

 

 Graag tot zaterdag, 9 april. We hopen dat weer velen van U zullen deelnemen.

 

 

Mechje, Liesbeth, Martin en Bert


Gaan

  • Bert Smet
2016-04-09 00:00:00
0000-00-00 00:00:00

Colofon  |  Links  |  Statuten, Huishoudelijk reglement en Privacy statement  |  Contact opnemen

Copyright © 2013-2016 VOL De Ruyterschool. Alle rechten voorbehouden. Realisatie door digITeam network