Voor bedrijven

De Vereniging Oud Leerlingen (V.O.L.) is een uniek netwerk in Zuid Nederland.

Hier vindt u de grootste verzameling van mensen die zowel op H.B.O. als op M.B.O. niveau zijn opgeleid in de disciplines Logistiek, Energietechnologie, Maritiem Officier, Scheepswerktuigkundige en Stuurman.

Via onze site kunt u op twee manieren de juiste persoon voor uw organisatie vinden: door een vacature als adverentie te plaatsen of door zelf ons ledenbestand te doorzoeken.

-> Uw vacature als advertentie plaatsen: kost € 300 voor een periode van 3 maanden. U heeft 1 week de tijd om de vacature aan te passen.

Met regelmaat mailen wij onze leden activiteiten en andere nieuwtjes door. We wijzen de leden op die momenten actief op uw geplaatste vacature.

-> Actief ons ledenbestand doorzoeken: kost € 300.-- voor een periode van 3 maanden. Er is geen limiet aan het aantal leden dat u kunt benaderen. Wel zijn we discreet met de naam en contactgegevens van onze leden. Onze website functioneert als intermediair, waarbij u via de website leden kunt benaderen met uw voorstel. Bij interesse zal het lid contact met u opnemen.

Bij het doorzoeken krijgt u niet alleen een indruk van de carrière, maar ook van de hobby's en interesses van onze leden.

Colofon  |  Links  |  Statuten, Huishoudelijk reglement en Privacy statement  |  Contact opnemen

Copyright © 2013-2016 VOL De Ruyterschool. Alle rechten voorbehouden. Realisatie door digITeam network